Ridningen 2/9

Igår var det ridning och hoppning, och sån tur som jag alltid har så blev jag förkyld i onsdags och har mer eller mindre mått skit i dagar nu men varit i skolan. Men igår mådde jag faktiskt mycket bättre, lite trött och snuvig bara ;)
Så som förra gångerna fick jag Ove, han var också som alla gångerna väldigt fin!
 
När vi började hoppa var han lite seg till en början och lite orytmiskt då det var typ första gången han hoppat sen innan sommaren. Jag fick inte riktigt någon bra känsla försen sista gången, då gick det på ganska bra, framåt och lyssnade bra!
Sammanfattning: Uppmärksam på mig och tog alla hjälper men blev ganska mycket missförstånd innan hindrena.
 
Och eftersom min pappa rider lektionen efter mig och inte kunde komma igår fick jag rida hans lektion också, så då fick jag rida Astro lite. Då var jag ganska slut men försökte kämpa mig igenom och fick ta lite skrittpauser för att kunna orka rida bra! Han är ju väldigt stor och stark och det krävs mycket från mig och honom. Det är ju lite skillnad från Ove då han är mer som en ponny och Astro är väldigt stor!
 
Men hoppningen gick ganska bra, det var någon gång som jag blev lite plockig och samlade lite för mycket och då blev han lite osäker och hoppade i sista sekund men vi kom ju över ;)
Sammanfattning: Tung och både han och jag orkade inte riktigt men när vi började hoppa var han väldigt fin!
 Ove <3
 Astro <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: