Mina 5 favoritserier!

Som ni kanske vet så har jag en obsession av serier xD Särskilt det senaste året och jag har säkert glömt bort flera.. Men här är mina absoluta favoritserier!
 
1. Grey´s anatomy
Jag började kolla på Grey´s anatomy i våras och kollade på de 6 första säsongerna, såå bra! Sen går den ju på 5 an på tv några dagar i veckan men det är ju säsong 13(tror jag). Men alltså jag får inte nog av den! Och jag som absolut hatade allt som hade och göra med blod och kirurgi älskar denna serie, det blir inte lika farligt på tv!
 
 
2. Riverdale
I Januari kom denna serien som är inspirerad från serietidningen Archie comics(om jag fattade det rätt). Jag hittade denna serien och blev helt besatt, sååå bra! Och alltså Cole sprouse(dör lite)(hjärtögonemoji)! Helt klart värt att se. 
 
3. The Vampire Diaries
Jag började kolla på Vampire diaries förra året och jag blev helt kär i den, såg 6 säsonger på 4 månader hehe ;) Men alltså, bästa serien ever och man blir verkligen helt förkrossad om någon dör. Dock såg jag den så sent så det var många som hade spoilat..
 
4. The Arrow
Denna serien började jag kolla på ett bra tag sedan och jag älskar den verkligen, dock har jag bara sett de första 4 säsongerna och inte 5:e säsongen än. 4:e är både den sämsta och den bästa xD Men det handlar om Oliver Queen som är förvunnen på en öde ö i 5 år men sedan kommer tillbaka med ett uppdrag. Att skapa rättvisa.
En serie alla borde se!
 
5.Good witch
Min syster såg denna för ganska länge sedan och tipsade mig men jag ville inte se den, sen såg jag det på netflix och blev intresserad av att kolla på den. Och jag ångrar det inte en sekund, kanske att jag är besatt av den men det är ju en annan historia. Den handlar om Cassie Nightingale och hennes dotter Grace som har speciella krafter och som får nya grannar från NewYork. Sjukt bra!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: