6 filmer för regniga sommardagar!

Ni vet de dagarna när man bara vill vara inne och se på film, det kanske är regnigt och mulet ute eller så vill man bara ha en bra film att kolla på. Jag tänkte lista 6 av mina favoritfilmer som är perfekta att kolla på!
 
Dear John
Kanske en av mina all time favourites! Vill man ha en romantisk och sorlig film är denna perfekt, ett tips är att ha näsdukarna till hands ;)
 
 
En askungesaga
Åhh vad jag älskar denna film, by far bästa askungesaga filmen! Såå värt att se den!
 
The Duff
De flesta tror jag känner igen sig i denna filmen, inkluderande mig ibland ;)) Men den är väldigt bra och rekommenderar alla att se den!

 
She´s the man
Har inte sett denna på sjukt länge, men så jag minns den är den sjukt rolig och bara en väldigt bra film över huvudtaget! Feel good film ;))
 
 
Step up: revolution
Den här filmen är en dans film, och jag som inte ens gillar dans älskar denna, det finns ca 3/4 filmer och alla är sjukt bra, romantiska och väldigt coolt att se!
 
 Höstlegender
Min syster tipsade om denna för några dagar sedan och alltså väldigt sorlig men bra film! Kanske inte det sorligaste jag sett men helt klart värt att se den (finns på netflix)! Och ett stort plus är ju att Brad Pitt spelar huvudrollen ;))
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: