Första ridningen 19/8-17

ÄNTLIGEN! Ridning igen, idag började ridningen, som jag längtat!
 
Jag kom till stallet och började göra iordning Auric och fick sedan Ove, som jag faktiskt aldrig ridit förut. Och han är relativt ny, jag hade även för mig att han var väldigt seg och inte så skolad, så jag tog sporrar och spö ifall att(ridläraren sa även att jag skulle det).
 
Vi började med att skritta fram och det stod 4 hinder uppe på medellinjen på typ 1,40 m men det var för att något landslag var där och tränade eller något, men vi använde de att rida slalom och volter runt även bommar på marken. Så vi travade igång de och använde oss av bommar och gjorde volter runt hindren. Han var faktiskt ganska pigg och framåt och jag kunde även få honom att gå i form och böja honom för skänkeln efter ett tag!
 
I galoppen var han jättefin, i början var han lite seg men blev ganska snabbt piggare, speciellt över bommarna, så där fick jag hålla emot lite för att han skulle komma rätt. Vid A gjorde vi även en volt och vi var 9 st så det blev ganska trångt och då blev han lite stressad. Så jag valde de flesta gånger att ta några fler varv på volten då bommarna var efter. Som avslutning använde vi oss av hindren i mitten och red slalom genom att flytta de med skänkeln och få de att böja kroppen!
Sammanfattning: Sjukt bra pass! Lite seg i början med gick igång efter en stund, väldigt rolig att rida! Jag måste dock träna på min kondition haha ;))
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: