Ridningen 1/4

Hej hej! Idag på ridningen var det Hoppning, jag hade Houdini den här gången också. Vi började med uppvärmning, vi fick göra lite som vi själva ville och gjorde volter, avsaktningar, bytte varv osv. För att få de smidiga och uppvärmda! Sen började vi galoppera och på ena långsidan var det en båge med låga bommar som vi skulle hoppa över. Uppvärmningen var faktiskt ganska jobbig, jag var helt klart utmattad efter plus att Houdini är ju inte det piggaste på ridskolan ;)
 
Sen efter uppvärmningen som vi såklart gjorde i båda varven började vi med hindrena. Vi började med att ta det sista hindret alltså Oxtret bara en gång så vi smet förbi de första hindrena.
 
Efter det som han gjorde bra hoppade vi hela serien. Han var faktiskt konstigt nog väldigt framåt och pigg! Jag tror han tycker det är kul att hoppa, så öronen spetsade och bra tempo.
 
Vi hoppade det ca 3 gånger vilket han gjorde väldigt bra! Det var någon gång han snubblade till på första men vi fick till det på slutet. Sista gången hoppade vi även bågen, jag var tvungen att lägga en volt då jag trodde att jag hade rätt galopp in på hindret men det hade jag visst inte haha ;) Men jag tyckte han skötte sig förvånansvärt bra! Jag tror vi hamnade på ca 90-100 cm i slutet, duktig häst!
Sammanfattning: Trög i början men pigg över hindrena! Hoppade väldigt fint och är väldigt nöjd, det vi måste öva på är att få bättre avstånd in på hindrena och jag måste kolla upp och inte ner ;)!
 
 Första gången jag har en video med på en lektion! Vad tycker ni?(Rider inte som ett proffs men jag lär mig fortfarande mer!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: