Hopptävling 14/4

Idag var det tävling igen, på Cowboy, 70 cm. Vi kom dit 10 över 9 och började borsta lite då jag var start 5, sen halv var det banbygge. Banan var detsamma som en annan tävling så jag gick den bara 1 gång, sen gjorde jag iordning Cowboy.
 
10 hoppade jag upp och började värma upp, min start var ungefär halv 11. Jag fick hjälp av en jättesnäll tjej på framridningen och framhoppningen <3 Han hoppade jättefint och jag märkte ganska tidigt att han var pigg, jag hade Sporrar och spö eftersom jag inte visste hur han skulle vara ;)
 
Väl inne på banan ramlade tjejen innan mig av, jättetråkigt men som tur var skadade hon sig inte! Så det var min tur ganska snabbt, jag tror att han fattade att det var tävlingsdags för han var ganska pigg haha ;)
 
När vi kom mot ettan insåg jag ganska snabbt att det blev tokigt avstånd och det blev lite kaos, han hoppade och snubblade och jag trodde att vi skulle krascha i backen. Men han lyckades komma över utan att riva <3 Jag lägger det helt på mig, får inte slarva med avstånden så..! Men jag tror att vi båda blev lite mer vakna av det haha.
 
Resten av banan gick jättebra, det var väl ibland det blev lite tokigt men så blir det väl alltid. Men alltså, jag vet inte om det syntes så bra på filmen men shit vilken fart xD Helt klart piggaste hästen jag tävlat! Han har bra med fart ;))
 
En rosett och en nöjd ryttare! Bästa Cowboy <33
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: