Fin dag i stallet!

Hej hej! Idag var det ju tävlingar på min ridskola så det var ingen ridning, först var det tänkt att jag skulle cykla dit och fota när de hoppade. Men sen med tanke på att det är så fint väder så bestämde jag och min bästis Tilda att vi skulle åka till stallet hon rider! Så då gjorde vi det ;)
 
Hon och hennes föräldrar var snälla och hämtade upp mig <3 Sen när vi kom till stallet valde vi en häst av de 7 hästar som är där ;) Det är inte hennes hästar utan en annan tjejs! Så vi gjorde iordning honom, Kotten heter han. En arab och fux, jättefin! Först red Tilda min bästis, de passar verkligen jättebra ihop. Sen skulle jag hoppa upp och jag var ju inte beredd på att rida så jag hade ju jeans på mig haha xD Så jag fick låna stövlar hjälm och väst och hoppa upp på lilla kotten ;)
 
Han var sjukt mycket känsligare än ridskolehästarna och det var mycket knappar som behövdes hittas! Men när man väl hittade de så var han jättefin. Så vi skrittade och travade lite och gjorde skänkelvikningar osv.
Tilda och Kotten <33
Sedan var det nästa häst, Milly, eller Millyard som han heter ;) Han är lite speciell för han får panik om man spänner fast honom i gången, så han får alltid stå lös i gången! Sen när man ska hoppa upp måste man flytta hans huvud mot sig för att han inte ska springa iväg ;)
 
Men han var lite stabilare(fick rida honom också<333), lite trögare men jag tyckte att vi passade lite bättre ihop. Kotten är lite mindre och lite mer känslig medan Milly är stabil och "okänslig" /mindre känslig! Vi fick väldigt mycket beröm från Tilda <33
Blev sjukt dålig kvalité här :( Tilda och Milly <33 Och Kotten och Milly är halvbröder btw ;)
Efter det hängde vi vid Hingstarna, de har 2 hingstar och en annan valack som går i samma hage. De är riktiga kelgrisar och älskar att pussas och bitas och dregla xD <3
 
Efter det var det dags att åka hem och nu har kvällen bestått av redigering av alla bilder, det var huuuur mysigt och roligt som helst och jag har insett hur mycket jag saknat att vara med Tilda! Vi är verkligen bra tillsammans och det kan absolut hända att man rider här fler gånger :D.
 
Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: