Happy Halloween!

Idag är det 31 oktober alltså Halloween, varenda år förutom detta år har ja varit på något slags party eller hos något och gått bus eller godis(mest godis eftersom alla gav oss något haha), men iår blev det inget av det ;) Just nu sitter jag hemma, i ett stökigt rum vid mitt skrivbord och kollar på The Vampire Diaries haha xD Jag har aldrig gillat skräck men jag har kommit in i något slags mode xD
 
Jag har de senaste dagarna/veckan kollat på Shadow Hunters(Som förövrig är grym), Teen wolf, Vampire Diaries osv. Har ju såklart inte sett i närheten av klart teen wolf och Vampire diaries men jag tycker de är ganska bra! Jag älskar ju The Arrow och Flash och vidare, typ alla action filmer!
 
Nu ska jag sluta prata om Tv serier haha! Jag har ju höstlov nu, så jag tänkte ju att jag skulle sova länge idag men istället fick det bli att gå upp halv 8 och ut till hästarna, men jag älskar ju att vara vid hästar så det är inte direkt något fara haha. Det var skönt att komma ut och börja dagen tidigt, dock så blev det typ direkt tillbaka under filten i soffan xD Nu ska jag sluta babbla, jag ville bara säga Glad Halloween och jag hoppas att ni inte blev alltför skraja om ni var ute haha xD Hade nog inte klarat av att vara ute när det är mörkt efter alla filmer jag kollat på! :* God natt!