Nyårsafton-2017 here we come!!!

Idag är det nyårsafton, alltså sista dagen på 2016! Detta år har gått fort vilket får det och kännas som om det inte har hänt mycket alls, men det har det ju faktiskt. Jag sa ju i det senaste inlägget att jag inte tänkte göra någon årsresume, men jag tänkte göra en liten variant här och ta upp det som varit mest intressant!
 
Den 22 januari startade jag denna blogg! Jag visste inte om det skulle sluta med att jag inte bloggar över huvudtaget men jag har insett att jag tycker det är väldigt kul att blogga då jag kan uttrycka mina känslor och bara kunna sätta mig ner en stund och ta en paus från livet ;)
 
På sportlovet var sista gången vi åkte skidor i hovfjället, då vi vart där 3 gånger med VIPs! Det var kul men också lite sorligt att lämna stället efter 3 gånger.
 
I mars var vi som varje år hos farmor i norrland!
 
I april var jag och pappa och Olivia i Skåne över helgen för att Olivia skulle träna med sin häst Obelix hos hann
ägare!
 
I maj fyllde jag 13!!
 
 
Hela sommaren var jag mest ute och sprang, jag sprang ju 3 dagar i veckan och styrketränade 1 dag samt gjorde jag lite yogaövningar på morgorna för att hålla kroppen smidig! Sen var jag mycket i stallet och red och solade och badade när det var fint väder!
 
Vi var även på rådjursviken och där bestämde vi oss för att döpa oss, vilket jag är glad för. För nu är det gjort och jag blev döpt i Vänern vilket är ett stort plus!
 
I augusti började ju skolan igen! 7:an!
 
Hela september och oktober var det bara skola och höstlov typ, sen första november flyttade vi till stan! Det var spännande men också jobbigt för vi skulle ju flytta ifrån vårat hus och landet, inte ha nära till stranden eller kunna ut i skogen och springa när man vill.
 
Under december hände inte så jättemycket heller, sen var det julafton och nu en vecka senare är det nyårsafton!
 
Hoppas ni gillar denna lilla årsresume, har säkert glömt något men just nu bryr jag mig inte haha! Ha det bra så ses vi <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: