Ridningen 20/5

I Lördags var det ridning som vanligt och det var ju min födelsedag och allt <33 Pappa rider efter mig och de senaste gångerna har han fått Lacoste, men han kunde inte komma i lördags så då fick jag ta Lacoste även fast jag kanske hellre ville ha Astro ;) Och i lördags var det markarbete!
 
Vi började som vanligt med att skritta och trava fram, göra lite volter och skänkelvikningar, ganska snabbt efter det började vi rida över bommarna som var framme på medellinjen. Han var lite väl lång i formen och blev ganska lat, men annars flöt det på bra.
 
Efter ett tag började vi med att hoppa lite, så det var först 6 bommar och sen 2 sockerbitshinder åt båda hållen och lite längre bort ett till sockerbitshinder. Så vi skulle först över bommarna, sen svänga vänster över det hindret, bort till det vid A, sen det hindret åt höger och sen över bommarna igen. Första gången gick det väl sådär om man säger så, han svängde bort från hindret vid A och vi hade bara väldigt oflyt.
 
Andra gången gick det lite bättre för jag hade mer tempo men han genade ändå på hindret vid A, knashäst!
 
I slutet gjorde vi så att alla galopperade och vid ena långsidan skulle vi öka allt vad vi hade, han kom upp i bra fart om man säger så ;) Lite så att det var svårt att stanna xD
Sammanfattning: Ganska dåligt pass då han var tjafsig i munnen och vi kom knasigt på många hinder. Men han var fin utifrån det, hoppning är inte hans starkaste sida ;))
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: