När folk snackar skit bakom ens rygg.

Jag har aldrig varit den populära i skolan, hade jag inte haft min syster hade jag nog vart ganska ensam. Jag har några vänner från min förra klass men många jag växt ifrån. I 3:an var jag retad av en kille i min klass, han har också slått mig någon gång när han blev arg.
 
I 4-6:an var jag och min syster ganska ofta i bråk eller tjafs med 3 andra tjejer i klassen, men vi ville aldrig vara i bråk och fattade aldrig varför de var på oss. Men det är klart att vi försvarade varandra.
 
När det bara var några veckor kvar i sexan drog de in oss i ett stort bråk och någon dag efter tog de in oss i ett rum med vår lärare för att "prata".
 
De sa att vi hade kallat den tjejen dum och korkad och hon tog upp en sak som hände för 2 år sedan med en chokladfontän. Men det roliga var att hon hade kallat mig bara någon timma innan "bitch" för att jag "trampa på hennes handduk", vilket jag inte över huvudtaget gjorde...
 
Då fick jag och min syster nog. Nu går vi i olika klasser jag och min tvilling, medan jag fortfarande går i samma klass som en av de tjejerna som var med i det gänget plus en till.
 
Som sagt har jag inte så jättemånga vänner och jag har svårt att lita på folk. Det är 4 tjejer i min klass nu från min förra klass, och de är liksom 2 och 2. Så jag tänkte att jag kanske kunde skaffa några vänner. Jag började prata med en tjej och hon är jättetrevlig, sen helt plötsligt börjar hon vara med de som bråkade med mig.
 
5 månader senare får jag reda på att den här tjejen som har bråkat med mig sen 4:an och kallat mig bitch etc. har pratat skit om mig, sagt att jag var den elaka, jag var den som startade bråken och jag var bitchen.
När det egentligen var hon.
 
Jag har redan svårt att lita på folk.
 
Det här visar bara att de är som jag trodde.
 
Hur ska man göra när någon pratar skit om en?
 
SKITA I DET. Jag bryr mig inte ett skvatt om henne för hon är inte värd det.
 
Hon kan hacka på mig hur mycket hon vill, men det betyder bara att jag är starkare än henne och hon vill ha bort mig.
 
För nu vet jag att alla tjejer, och killar för den delen kommer stå bakom mig om hon snackar skit om mig igen, för hon vill bara ha uppmärksamhet.
 
Hon kommer aldrig att vara min vän men jag tänker inte gå och hata henne hela högstadiet. Jag har ett liv att leva.
 
Så om nån NÅGONSIN pratar skit om dig inför andra, stå upp för dig själv, visa att du är stark, du är bättre än de. Slå inte tillbaka, men backa INTE! Stå kvar och gå förbi, stäng ute det dåliga och ta in det bra!
 
//Annie <333
 
Här kommer lite Citat jag gillar! Allt lånat från Google
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: