Pinchos!

Så, nu har vi varit och besökt Pinchos här där jag bor och jag kan börja med att säga att jag är helt proppmätt, såå gott och värt det även fast det var liiite dyrt ;)) Men perfekt ifall man vill ut med vänner eller familj någon gång på året! Jag dog 3 tapasrätter, 2 drickor och 1 dessert som hamnade runt ca 200 kr. Jag tog kycklingspett, plankstek och ostbollar en pepsi och en soda pop drink(alkoholfri såklart ;)) och till dessert blev det en brownie med grädde och små daimbitar, jättegott alltihop!
 
Så helt klart att man ska testa Pinchos om man har tillgång eller får ett erbjudande! Supergott, jättemysigt och sjukt snabb service, man beställer genom appen och får notiser när maten/drycken är klar, smidigt!
Outfit ;)
 
 Soda pop och röda remmar!
 Min syster Andrea tog bilden ;) Vi tog typ exakt samma förutom en sak xD
 En video från min snap, försökte ta en skärmdump men blev inte så bra hehe :)

Mornin!

Det är ju inte direkt morgon längre, men det får duga! Hela morgonen nu har jag bara kollat på min nya serieobsession Gossip Girl, lite av en hatälsk relation till den serien ;)) Till frukost gjorde jag en mangosorbet eller mangosmoothie, vad man nu vill kalla det. Men det kan nog vara det godaste att äta en varm sommardag, plus att det är helt sockerfritt och supergott!
 
Tänkte lägga upp ett recept den kommande veckan, eller denna veckan! Men ikväll ska vi äta tapas på pinchos, det kan bli intressant och gott. Så det kommer absolut komma upp en massa bilder på det ;)) Hoppas ni har en underbar dag, varmt idag dessutom, lite svårt för mig att ta mig till stranden dock, vilket är tråkigt.. Men jag hittar nog på något :)
Mumsigt!

Harry potter fyller 20!!

Idag var det 20 år sedan första Harry Potter boken släpptes, hur sjukt är inte det, jag började läsa Harry Potter i femman(2 år sedan) och läste ut dem på ca 4 månader och jag kan 110 % säga att det är de bästa böckerna jag läst. Om jag inte hade läst denna bok hade jag nog inte läst lika mycket som jag gör idag, eller haft samma fantasi. Aldrig vetat så mycket som jag vet nu.
 
Dessa böcker har gett mig så mycket och jag är inte samma person som jag var för 3 år sedan!