OOTD

Tog bilden igår i affären men har samma outfit så ni inte tror att jag bor i affären eller nåt...

Onsdag 25/1

Idag är det onsdag, jag sitter omringad med läxor, matte, so, spanska, engelska...grönt kort kurs. Alltså väldigt mycket att göra med andra ord! Imorgon har jag årstider och månader som spanskaglosor, sen har jag läxförhör i so på kriterier av källor och olika källor. Sen har jag grönt kort kurs på onsdag(om det inte bestäms en annan dag), och praktiskt på lördag. Så ja, jag har väldigt mycket just nu, men det är kul när det går bra för att man har pluggat, när det lönar sig.
 
 
Jag tränade lite idag efter skolan, väldigt skönt må jag säga, inget jättemycket men helt ok. Det är svårt att få in och träna när man vill ha en vilodag emellan då jag har idrott i skolan tisdag och torsdag och rider på lördag. Igår hade vi dock bad, då cyklade jag och Andrea till skolan så att jag skulle kunna cykla till badet, och hon badar imorgon så då ska vi cykla. Lite segt att jag måste vänta på henne i 1 tim och 20 min, men tänkte att jag skulle kunna kolla på TVD! Nu måste jag plugga vidare, så vi ses <3
 
Oldie but Goldie <3

Schema v.4

Måndag: Skola 8.00-15.15 Plugga
Tisdag: Skola 8.00-15.20 Bad
Onsdag: Skola 8.00-15.15 Plugga
Torsdag: Skola 8.00-14.00 So-läxa, idrott, Spanska-läxa
Fredag: Skola 8.00-13.30 Kyrkan
Lördag: Ridning-dressyr? Gröntkort kurs
Söndag: Åka till Skövde?
 
Denna vecka är ganska mycket i skolan, vi har några läxor och så. Sen var jag ju borta från skolan mån och tis förra veckan så missade ganska mycket. Speciellt so som jag inte fattar mycket av vad vi har i läxa.. Men veckan går fort och snart är det lördag igen ;)