Mina 3 favoritlåtar!

Jag har ju visat några av de låtar jag tycker om, så nu tänkte jag visa er mina 3 all time favourites!
 
1. Pretty Girl, Maggie Lindemann
 
2. Symphony, Zara Larsson, Clean bandit
3.Snälla bli min, Veronica Maggio
 

5 saker som gör mig lycklig

Jag har länge tänkt på att skriva ett sånt här inlägg, men jag vet aldrig vad jag ska skriva. Men här har ni, 5 saker som gör mig lycklig, glad eller bara får mig att le.
 
1. Hästar
Som ni kanske redan förstått slår mitt hjärta helt och hållet för hästar, att rida eller att bara vara i stallet. Jag har ridit sen jag var 6 år, alltså snart 8 år, ganska sjukt när jag tänker efter. Jag ångrar mig inte en sekund att jag valde att sätta mig på en häst(kanske lite med tanke på hur dyrt det är hehe..). Hästar får mig att känna mig levande, får mig att le om dagarna, vet jag att jag ska rida senare på dagen är jag glad hela dagen!
Bild från förra året med Kakan <3
 
2.Vänner
Jag har nog egentligen haft ganska svårt för att skaffa vänner, jag tror att jag inte riktigt vågar lita på folk som jag gjorde förut. Därför håller jag mig mycket till de jag vart vän med hur länge som helst, de som förstår mig. Jag har vänner som jag aldrig kommer kunna slita mig ifrån, som jag aldrig stör mig på, tvivlar på, blir arg på. Och det kommer jag ha med mig hela livet <33
 
3.En bra bok
Jag har ALLTID älskat att läsa, det är det jag gör om jag har tid över, sitter i badet, solar, på rasterna. Jag sitter oftast alltid och läser och det har jag alltid gjort, läser just nu Twilight och The Mortal Instruments(Sååå bra). För 2 år sedan i 5:an började jag läsa Harry Potter, typ bästa valet jag gjort! xD
 
4. När hårt arbete lönar sig!
Jag har alltid vart ganska smart och bra i skolan, och förra året när vi gick ut Sexan fick vi ju våra första betyg. Jag hade 7 A:n vilket jag såklart är väldigt stolt och nöjd över. Och jag har jobbat väldigt hårt för de A:na, nu har jag fått reda på att jag har A i Teknik och Geografi som jag också är vääldigt stolt över.
 
Det är samma sak när jag rider, när man rider och tränar sen kommer man ut på tävlingen och höjer de där dressyrprocenten eller hoppar en felfri runda, för att all träning lönat sig! Det får mig alltid lycklig, att veta att man gör nåt rätt!
 
5. Min syster
Som ni kanske vet så har jag en tvillingsyster, Andrea, jag är btw äldst(15 min ;)). När vi var små bodde vi i samma rum, hon gjorde så att jag fick ett stort sår på ryggen av våran våningssäng och vi bråkade väldigt mycket under de 9 åren vi bodde i samma rum.
 
Sen när vi var 9 och äntligen fick var sitt rum tror jag att vi blev lite tajtare! Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle gjort utan henne.. Hon är mitt allt och jag älskar henne forever and ever!
Love u <3 -Systrar av en slump vänner genom ett val-
 
 
 

Schema v.17

Måndag: Skola 8.00-15.20
Tisdag: Skola 8.00-15.20 Idrott, Engelska-inlämning
Onsdag: Skola 9.10-15.15 Fyspass
Torsdag: Skola 8.00-14.00 idrott, spanskaläxa
Fredag: Skola 8.00-13.30
Lördag: Fota tävling
Söndag: Valborg! Kyrkan, plugga, fira valborg.
 
Denna veckan är nog den lugnaste veckan jag haft på ett tag, typ inget att göra i skolan, såååå skönt!! Det är nyttigt att ha lite lugnt ibland också. Antagligen kommer det komma typ 10 andra saker under veckan som ska göras men jag kan ju ta vara på den lugna tiden ;)
 
Ha en bra vecka <3