Happy Halloween!

Idag är det 31 oktober alltså Halloween, varenda år förutom detta år har ja varit på något slags party eller hos något och gått bus eller godis(mest godis eftersom alla gav oss något haha), men iår blev det inget av det ;) Just nu sitter jag hemma, i ett stökigt rum vid mitt skrivbord och kollar på The Vampire Diaries haha xD Jag har aldrig gillat skräck men jag har kommit in i något slags mode xD
 
Jag har de senaste dagarna/veckan kollat på Shadow Hunters(Som förövrig är grym), Teen wolf, Vampire Diaries osv. Har ju såklart inte sett i närheten av klart teen wolf och Vampire diaries men jag tycker de är ganska bra! Jag älskar ju The Arrow och Flash och vidare, typ alla action filmer!
 
Nu ska jag sluta prata om Tv serier haha! Jag har ju höstlov nu, så jag tänkte ju att jag skulle sova länge idag men istället fick det bli att gå upp halv 8 och ut till hästarna, men jag älskar ju att vara vid hästar så det är inte direkt något fara haha. Det var skönt att komma ut och börja dagen tidigt, dock så blev det typ direkt tillbaka under filten i soffan xD Nu ska jag sluta babbla, jag ville bara säga Glad Halloween och jag hoppas att ni inte blev alltför skraja om ni var ute haha xD Hade nog inte klarat av att vara ute när det är mörkt efter alla filmer jag kollat på! :* God natt!
 
 

Ridningen 29/10

Idag hade vi hoppning på schemat och jag hade Corradino idag med! Idag var inte Therese där så vi red för Emelie som är en annan ridlärare! Det blev lite stressigt då vi fick veta vilken häst vi skulle ha ganska sent så vi fick stressa att göra iordning de. Men vi hann tills klockan 12 ;)
 
Vi började ganska tidigt med att trava igång de och galoppera, vi gjorde halter vid varje bokstav för att få kontroll(i skritt alltså). Sen red vi lite slalom och gjorde lite övergångar! Sen började vi hoppa, det var en serie på 2 kryss och ett räcke på medellinjen! Så vi travade mot serien och sen fatta galopp! Han var lite trög i början men sedan fick vi till det! Sammanfattning: Fin idag, lite trög över hindrena men han hade en väldigt bra galopp idag!
 Snabb haha xD

Ridningen 22/10

På ridningen i lördags hade vi markarbete! och jag hade Corradino och jag tänkte berätta vad vi gjorde!
 
Vi började som vanligt med att värma upp och han var faktiskt ganska fin! Och sen började vi "hoppa" en liten sträcka på långsidan med bommar medans på andra sidan gjorde vi små serpentiner för att få kontroll. Han var ganska fin över bommarna bara det att han är så framtung att han snubblar över bommarna. Men sista gången fick jag till det väldigt bra!
 
När vi började hoppa kom vi på en bom på diagonalen och svängde vänster på bomserien allt i galopp. Han blev lite trött och snubblade över första bommen som var lite upphöjd! Men han var ganska fin över bomserien.
Sammanfattning: Jag måste fortfarande träna på min styrka och kunna hålla uppe hans huvud och driva samtidigt, men han skötte sig fint och det var ett bra ridpass!
 En bild som har gått mycket i repris men jag gillar den ;)