Inte igen...

Det här ungefär hur jag känner mig nu:
Alltså, jag vill verkligen inte vara sjuk. Men jag kan förhoppningsvis få det att gå över. Idag har vi ju haft 6:ans promenad, det var kul och det verkade som alla hade det trevligt. Jag hade med mig en massa näsdukar och varma kläder osv. så att jag inte skulle bli värre. Men det va nära att jag inte kunde gå till skolan, men det gäller bara att kämpa. Imorgon ska vi till dalängen och ha hemkunskap och efter det är det So och sedan slutar vi, så det är kort dag.
Jag ska som sagt försöka vila upp mig inför sista skolveckan så jag kan vara med på skolavslutningen, nu ska jag lägga mig! Vi ses!

Fredag och ingen bloggning(som vanligt)

Alltså..vad händer? Jag är så himla stressad men samt lugnt och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Men nu är skolveckan i alla fall slut och jag har inget speciellt i veckan förutom att vara vila upp mig och ta det lugnt! Det har ju i och för sig varit en ganska lugn vecka eftersom vi var lediga i onsdags. Men vi träffade våra klasser och hade idrottsdag i Tisdags och igår var det familjekväll(gick dock inte på den då jag var med min syrra till Skövde och köpte bil till henne).
 
 
Ikväll ska jag baka en kladdkaka och sedan ska vi nog ha lite Fredagsmys ;) Imorgon är det klassfotboll(men jag ska inte vara med) så det kommer inte vara så många på ridningen, men jag hoppas att det kommer några ;) Nu ska jag fortsätta med lite skolarbeten.