Promenad och ettårskalas!

Hej hej, nu är klockan ganska mycket men jag tänkte sammanfatta dagen lite! Jag vaknade ganska sent och åt lite frukost vid datan samtidigt som jag bloggade, sedan tog jag på mig träningskläderna och gick ut på en promenad! Jag gick ca 3 kilometer på 37 minuter drygt! Efter det stretchade/tränade jag benen lite eftersom jag löper 3 dagar i veckan så behöver jag se till att vara kvick i benen och stretcha mycket! Jag ska börja med att morgonstretcha också!
 
Sedan tog jag en dusch och åt lite mat, efter det fixade jag mig till kalaset och sedan cyklade vi upp till min farbror där kalaset som sagt var! Fick tyvärr inte några bilder då jag försökte vara så social som möjligt haha ;) Ville heller inte lägga ut bilder på någon som inte ville det ;D Vi fick jättegod mat och trevligt sällskap! Nu sitter jag i min säng och ska gå och lägga mig! Ses imorgon!
 

Nya löpskor!

Eftersom jag springer ca 15 kilometer i veckan/ 5 mil i månaden behöver jag bra skor. Jag har ju mina rosa Nikeskor som jag har och springer/promenerar/i stallet/i skolan så jag behövde nya då de är vääldigt trasiga. Men jag kommer fortfarande ha de till stallet!
 
Man ser inte att de är trasiga men det är hål på insidan!

De nya skorna jag köpt heter Nike Lunarglide 8 och ger extra stöd på innersidan då jag pronenar, vilket betyder att när man springer lutar anklarna inåt och då kan man få ont i knäna, höfter och rygg! Vilket jag har problem med! PLus att de är jättesnygga hehe ;D
 Är väldigt nöjd med de!

Söndag 31/7

Idag är det sista dagen av juli sen är det bara 3 veckor kvar tills skolan börjar! Jag börjar få lite panik då sommarlovet har gått lite för fort och jag kommer ju börja en ny skola, så allt blir ju lite läskigt. Men alla i min klass är ju nya på skolan så jag tror att alla känner så! Men det är ju trots allt 3 veckor kvar ;)
 
Nu på morgonen har jag bara ätit frukost och strax ska jag ut på en liten promenad hade jag tänkt mig, sedan klockan 3 ska jag Andrea(min syster) och pappa till våran farbror där vårat kusinbarn har sitt kalas. Hon fyller 1 så vi ska åka och fira henne lite! Jag var ute och sprang igår och mötte de ;)
 
Nu måste jag komma ut på en liten promenad!  Får se till att ta några bilder :D