Ridningen 30/1

På ridningen idag hade vi markarbete, jag hade Hilton. Vi började som vanligt med att värma upp lite med att skritta på långa tyglar, det var hästarnas första pass för dagen så de var lite trötta. Sedan travade vi igång de lite långsamt, han var inte så farligt pigg i början men efter en stund blev han lite piggare.
 
Sedan började vi med att ta ena långsidan som var 2 hinder på en kurva som vi travade över. Det gick bra och han var lite på hugget men inte alldeles för mycket. Sedan tog vi andra långsidan som var 3 studs, sedan tog vi en bit i galopp och en i trav. Efter det tog man alla hinder en och en. Det gick bra, som sagt var han på hugget på vissa ställen och seg på vissa.
Sammanfattning: Ett bra ridpass, han var på hugget och körde upp huvudet vissa gånger, men hoppade jättefint vissa gånger.
 Bilden ovan har min fina vän Tilda tagit :)
Bilden ovan är tagen av mig ;) Fina Hilton :D
Och denna bilden av bästa Tilda :)

Fredag!

Idag är det Fredag och jag har kommit hem från skolan, hade så fruktansvärt ont i huvudet idag.. :(. Jaja, även fast det var en ganska lång dag så gick det rätt så fort. Bara det att våran klasskompis(kille) hade med sig en rävjaktpipa. Han gick runt och tjöt med det överallt hela tiden och i andras öron..så himla barnsligt.
 
Om en stund(typ halv 7) ska vi åka till VIPs och ha Pizzarace. Det ska bli jättekul att träffa kompisar och ha en roligt kväll, får bara se till att ta en huvudvärkstablett innan jag åker :(. Nu ska jag göra lite blogginlägg och sedan ska jag redigera bilder! Vi ses!
 

Skridskodag!

Hej hej, Annie här och nu är det torsdag kväll och jag sitter här och ska skriva lite om idag. Som rubriken säger så var vi och åkte skridskor. Vi åkte dit med hela skolan direkt på morgonen och åkte hem 5 timmar senare. Det var väldigt kul men samtidigt uttröttande och man fick väldigt ont i benen och fötterna. Men sådant är det!
 
 
Vi fick hamburgare och hade med oss lite varm choklad och en macka. Det blev en lyckad dag med mycket skridskoåkning och skratt(har fortafarande på mig kläderna...). Men nu är det ett tag efter det och jag ska strax gå och lägga mig för jag är jättetrött! Men först måste jag bara skriva några inlägg och fixa lite med annat! Vi ses!