Dressyrtävling 28/2

Jag vill börja med att be om ursäkt för dåligt bloggande, men jag har verkligen inte varit inspirerad till att blogga..
 
Idag var det då tävling, jag har inte skrivit om det för att jag inte visste om jag kom med i tävlingen eller inte, då en häst jag önskade blev halt! Men jag fick Hilton, så igår efter ridningen(btw kommer det ut ett inlägg om ridningen nu i veckan) knoppade vi. Jag trodde det skulle ta typ 1 timme men det tog bara typ 20 min! Har aldrig knoppat på så kort tid, och knopparna höll sig till morgonen. Så på morgonen gjorde jag mitt hår(satte upp i en knut) och sedan åt jag och runt 8 åkte vi till ridskolan.
 
När vi kom dit började jag borsta lite på honom och jag hade fixat klart honom kockan 9 när första start gick. Jag var sjunde start så jag bestämde mig för att gå ut. Jag skrittade fram honom från marken i ungefär 15 min och sedan hoppade jag upp och gick in på framridningen. Väl på framridningen hade jag ungefär 1 timme på mig, så jag tog det lugnt i början och drog upp växeln när jag kände att det var dags. Jag körde igenom programmet en gång och tog vissa delar jag tyckte var svåra!
 
Väl inne på collectingring travade jag och skrittade lite bara för att känna att han lyssnade på mig och inte var seg eller jättepigg. Han var rätt okej, men jag tror det var bra att jag hade sporrar även fast han var pigg på banan så kändes det som om jag hade mer kontroll! När vi kom in på banan blev han rätt så pigg, men han lyssnade på mig. Jag tyckte det gick bra men han tryckte ut lite i volterna och jag gjorde lite slarviga vägar men alltsomallt tyckte jag att det gick jättebra!
 
Vi kom till och med på 3:e plats! Helt sjukt, trodde som mest att vi skulle få 60%
Jag slutade då på en tredjeplats på 66,29%
 
Domarens kommentar: Taktmässigt, bra tempo. Du rider mjukt, försök rid fler halvhalter och lite noggrannare vägar! :)
 
 

Torsdag-plugg

Hej hej, hjälp vad jag är trött! Vi har badat och haft gympa idag, helt sinnessjukt. Men det är ju kul att bada! Dock ska vi till Skövdes badhus imorgon och bada efter skolan. Så det kommer bli lite jobbigt att bada 2 dagar i rad, men jag tycker själv att jag är rätt bra på att simma, då blir det ju roligare.
 
 
Jag har i alla fall precis gjort klart planeringen för So-redovisningen! Vi har ju gjort en på paddan som vi har skickat till våran lärare, men nu ska vi göra en redovisning för klassen. Så jag har precis gjort klart vad jag ska säga på redovisningen och jag kan det utantill, så nu ska jag bara prata med min grupp partner! Jag ska snart gå och duscha för jag hann aldrig i skolan. Vi ses imorgon!