Nyårsafton-2017 here we come!!!

Idag är det nyårsafton, alltså sista dagen på 2016! Detta år har gått fort vilket får det och kännas som om det inte har hänt mycket alls, men det har det ju faktiskt. Jag sa ju i det senaste inlägget att jag inte tänkte göra någon årsresume, men jag tänkte göra en liten variant här och ta upp det som varit mest intressant!
 
Den 22 januari startade jag denna blogg! Jag visste inte om det skulle sluta med att jag inte bloggar över huvudtaget men jag har insett att jag tycker det är väldigt kul att blogga då jag kan uttrycka mina känslor och bara kunna sätta mig ner en stund och ta en paus från livet ;)
 
På sportlovet var sista gången vi åkte skidor i hovfjället, då vi vart där 3 gånger med VIPs! Det var kul men också lite sorligt att lämna stället efter 3 gånger.
 
I mars var vi som varje år hos farmor i norrland!
 
I april var jag och pappa och Olivia i Skåne över helgen för att Olivia skulle träna med sin häst Obelix hos hann
ägare!
 
I maj fyllde jag 13!!
 
 
Hela sommaren var jag mest ute och sprang, jag sprang ju 3 dagar i veckan och styrketränade 1 dag samt gjorde jag lite yogaövningar på morgorna för att hålla kroppen smidig! Sen var jag mycket i stallet och red och solade och badade när det var fint väder!
 
Vi var även på rådjursviken och där bestämde vi oss för att döpa oss, vilket jag är glad för. För nu är det gjort och jag blev döpt i Vänern vilket är ett stort plus!
 
I augusti började ju skolan igen! 7:an!
 
Hela september och oktober var det bara skola och höstlov typ, sen första november flyttade vi till stan! Det var spännande men också jobbigt för vi skulle ju flytta ifrån vårat hus och landet, inte ha nära till stranden eller kunna ut i skogen och springa när man vill.
 
Under december hände inte så jättemycket heller, sen var det julafton och nu en vecka senare är det nyårsafton!
 
Hoppas ni gillar denna lilla årsresume, har säkert glömt något men just nu bryr jag mig inte haha! Ha det bra så ses vi <3

Onsdag 28/12

Idag är det onsdag och det är 3 dagar kvar på detta år! Ganska galet egentligen, kommer nog inte göra en årsresume detta år då inte mycket intressant har hänt och sen är jag för lat haha. Idag är en ganska lugn dag, igår var vi på ikea och handlade väldigt mycket möbler. Så idag har bestått av att bygga ikeamöbler ;) Inte så jätteroligt men inte så mycket annat att göra!
 
Igår var vi också på Munchies i Jönköping, med min syster och hennes pojkvän då de har varit där förut. De sa att det var jättegott så vi testade att äta där, och som de sa så var det underbart! Om ni är vägarna förbi Jönköping så stanna till vid munchies, det kommer ni inte ångra!
"last christmas" ;)

Måndag 26/12

Idag är det 2 dagar sedan julafton men det känns som om det är mars haha. Jag ska strax spela lite sims tror jag, Sen ska jag äta och sedan ska jag spela minecraft med min kompis Julia! Nu för ca en halvtimme sedan var vi och bowlade jag Andrea(tvillingsyrra) och pappa, jag har inte varit och bowlat på hur länge som helst och i början gick det åt skogen xD. Men sen efter en stund gick det bättre ;) Så i slutet kom jag tvåa!
 
Nu måste jag gå så vi ses!
En bild från sso ;)