Tisdag och trött.

Idag är det tisdag, jag sitter i min säng tillsammans med Chili(min katt) och myser lite. Idag har det varit en lån dag i skolan, från kvart i 9 till 3. Inte så långt men ändå! Det värsta var nog att det inte var sådär värst roligt, dock hade vi typ slapplektioner där vi inte gjorde så mycket utan mest städade och spelade ett spel på paddan som alla älskar!
 
Men på gympan hade vi friidrott och lite sådant, det var mindre kul. När vi kom hem åt vi mat och nu ska jag nog spela lite sims eller något ;) See ya!
This is what i miss about Winter!

Slappsöndag och dåligt väder..

När jag vaknade och kollade ut genom fönstret trodde jag först att det solen som bländade mig, men sedan insåg jag att det var snö som låg på marken...asså seriöst? Jag pallar inte..det är ju april snart maj, det ska vara sol och fint väder. Hela dagen har det bara varit konstigt väder, det har haglat, snöat, regnat och varit solsken. Så det fick bli en dag med slapp och minecraft och jag har även skypat med mina vänner!
 
Lite senare runt 4 gick jag ut en sväng och satte på en podcast och gick n runda på en halvtimme ungefär ;) Det var skönt och välbehövligt, nu på kvällen har jag gjort varm choklad och ska äta lite kvällsmat! Vi ses!
Tb när jag hade långt hår och lugg ;)